Nieuw

[ Go to bottom  |  Go to latest post  |  Subscribe to this topic  |  Latest posts first ]


admin
Admin

-, female

Posts: 8

Nieuw

from admin on 01/05/2018 09:03 PM

Welkom! Wellicht komt het design en de template van deze website jullie bekend voor. Sommige gebruikers zullen deze misschien kennen van een andere website, waarop ook geschreven wordt in de vorm van roleplaying. Wij gebruiken dezelfde domeinhost, vandaar hetzelfde template. Vooraf willen wij graag zeggen dat het idee al langer speelde om een soort spin-off te maken van de eerder genoemde website. Nu is het idee door gebroken en deze website van de grond gekomen!

We hopen dan ook dat met deze nieuwe start, we ervoor kunnen zorgen dat ieder met een schone lei kan beginnen. Wegens onze mening dat de voorgaande Admin en Mods hun macht misbruikte, hebben wij een paar beslissingen genomen. Het Admin account zal alleen worden gebruikt in gevallen van nood. Hiermee zal niet worden geschreven, maar het account zal puur en alleen dienen voor de vervulling van de rol. De naam zegt genoeg, Admin zal dienen als administrator en toezicht houden.

De Admin blijft dan ook anoniem, omdat we geen spanningen met de andere website willen provoseren. Hopelijk begrijpen jullie dit.

Mochten er andere vragen, opmerkingen of suggesties zijn, dan vernemen we dat graag van jullie.

Veel schrijf plezier!

Reply Edited on 01/06/2018 12:27 AM.

« Back to forum