ORPG] Don't say a word while you dance with the devil...

First Page  |  «  |  1  ...  6  |  7  |  8  |  9 [ Go to bottom  |  Go to latest post  |  Subscribe to this topic  |  Latest posts first ]


xMirima
Deleted user

Re: ORPG] Don't say a word while you dance with the devil...

from xMirima on 11/26/2018 10:49 AM

Minsoo rolde met zijn ogen. ''There is another time for such... activities.'', merkte hij op toen Taeyang aangaf zijn aandacht op een andere manier te willen. Het was waar dat ze beide voor elkaar aandacht leefde, al was het maar een simpele blik of een aanmoedigende glimlach vanaf een afstand gezien ze nog steeds momenten zouden hebben dat ze niet direct bij elkaar zouden zijn. Ze bevonden zich nog steeds op een High School en het was belangrijk dat ze lessen volgden. Niet zo zeer omdat ze moesten leren, maar omdat het goed was om hen onder de mensen te begeven. Van ze te leren, want er viel nog veel te leren.
''No, she shouldn't have. Because it seems your uncle had a eye on me for a while. I would've lured him directly to you and what could I have done? You didn't know. You would've probaly thought I was some kind of stalker.'', fronste hij serieus. ''It is fine the way it is, the way it went.'', verzekerde hij haar. Er waren geen harde gevoelens richting haar moeder jegens de manier waarop het was verlopen.
''It isn't. It makes our bond stronger.'', verzekerde hij Taeyang met een kus op de rug van haar hand nadat hij haar hand beet had gepakt. Als ze haar arm door die van hem haakte, voelde het net alsof het zo formeel was. Dat was misschien ook wel zo, maar hun band en wat ze verder deelde was bij lange na niet zo formeel als het normaal was wanneer je uitgehuwelijkt was.
Kort keek hij naar de tentjes waar allemaal nog een lichtje in brandde. Scholieren wouden natuurlijk opblijven om te kletsen, typisch menselijk. Zijn rode ogen gleden dan ook even naar zijn verloofde, of beter; ze was zijn Queen nu. Die band was gisteren al verzegeld.
''I'm not sure if anyone is safe now, because Senseo,'' – hij ging hem niet eens anders noemen – ''Will even strike on the innocent ones to get to us.'', mompelde hij. Ze konden het wenden of keren zoals ze wouden, maar iedereen hier was nu zo'n beetje hun verantwoordelijkheid. Langzaam was hij weer in beweging gekomen en trok hij Tae zo'n beetje met zich mee, met de rest op hun hielen.
Hun aanwezigheid bleef echter niet onopgemerkt, al snel weerklonk er gefluister met de vraag wat Minsoo in het kamp deed. Of het Minji was, waarom haar haren ineens een andere kleur hadden en er andere laatste jaars aanwezig waren. Waarom eerste jaars hen volgden, omdat ze nooit eerder echt samen waren gezien. Hij negeerde het maar tot het punt dat hij de tentflap van de Headmaster voor Tae aan de kant hield en de rest uit gewoonte al wist dat ze buiten moesten wachten.
''Headmaster.'', merkte hij simpelweg op toen hij ook naar binnen was gestapt en de man verbaasd overeind was gekomen.
''Minsoo... And Minji.'', antwoordde hij iets verbaasd. ''What do I owe the pleasure off?'' ging de man verder.
''The fact we need to go back tot he school.'', mompelde hij terwijl hij nieuwsgierig een beeldje beet had gepakt. De Headmaster had rare verzamelingen en sommige dingen sleurde hij altijd mee.
''Taeyang her uncle attacked her and that moved things. Soon the ground will be a battlefield en we need to have everyone safe in the school, were we are on our strongest. In order to protect everyone, it is.'', mompelde hij verder. ''So my suggestion is to call everyone out of their cabins for whatever reason you see fit, and we go back to the school. Giev them free for the rest of the week and I am sure they will forget the fact their camp didn't go on.'', glimlachte hij vervolgens.
''I will take tae with me, just to be sure and I'm sure you will find a excuse about why she isn't present.'', knikte hij waarbij hij even omkeek naar Tae. Hun geheim was altijd al bekend geweest bij de Headmaster, of die van Minsoo in elk geval tezamen met zijn pawns. Daarom was het niet nodig om energie te steken in zijn donkerrode irissen, omdat hij nog steeds op een verhit pitje stond en er even niets aan kon doen dat ze niet hun gewoonlijke, menselijke bruine kleur hadden.

DTBuZjqVAAA1_DP.jpg

Reply

Saranghae

28, female

Posts: 29

Re: ORPG] Don't say a word while you dance with the devil...

from Saranghae on 12/11/2018 11:14 AM

"I would have liked it to have such a handsome stalker like you," grinnikte ze. Waarschijnlijk zou ze het eerst creepy vinden, maar ze wist wie ze was. Ze zou naar hem toe lopen om te vragen waarom hij haar volgde en wie weet wat er dan was gebeurd.
Lichtelijk verveeld keek ze naar de mensen in de tentjes. Er waren maar weinig mensen die haar interesseerden. Het zou haar eigenlijk niet eens uitmaken als deze mensen zouden omkomen. Er waren immers al genoeg mensen in de wereld. Het was eerder de gedachte dat ze dood zouden gaan door haar wat ervoor zorgde dat ze wilde dat ze in veiligheid gebracht zouden worden. Anders zou ze de moeite niet eens nemen. Het amuseerde haar dus wel dat Minsoo er anders over dacht. Hij was meegaander met de mensen, maar misschien kwam dat ook omdat hij langer rond liep op de aarde dan haar. Ze liep de tent in en keek nieuwsgierig rond naar alle hebbedingetjes van de headmaster. Mensen zaten vreemd in elkaar met hun collecties die per se meegenomen moesten worden. Het kamp was maar voor vier dagen. Waarom had hij al deze zooi meegenomen?
Ze keek op toen ze Minsoo haar naam hoorde zeggen. Een zachte glimlach kwam rond haar lippen en ze knikte. "They will forgive you," verzekerde ze hem. De headmaster zuchtte diep, maar stemde uiteindelijk in. Hij liep de tent uit om het nieuws aan te kondigen bij de leraren, zodat alles nu nog ingepakt kon worden en ze terug zouden gaan. Taeyang liep de tent eveneens uit en voegde zich toe bij de pawns die buiten hadden gewacht. "Those we were at camp with me; pack your stuff. We're going back. And those who were with Minsoo, please help out with the luggage," zei ze en ze liep door om naar haar tent te gaan en haar spullen in te pakken. Twijfelend keek ze naar haar spullen. Die wilde ze niet nog eens gaan sjouwen. Zou ze...? Ze hield haar hoofd schuin en glimlachte klein. Ze kon het proberen? Het voelde in elk geval wel aan alsof ze haar emoties als Taeyang beter onder controle had dan als Minji. Even ademde ze diep uit en ze beeldde zich het clubhuis in. Het beeld werd steeds sterker tot ze opeens een klik voelde. De beweging ging haast automatisch, alsof ze het vaker had gedaan, en een portaal opende zich onder haar spullen, waardoor ze op de vloer in het clubhuis vielen. Kritisch keek ze door het portaal naar haar spullen die neergekletterd waren op de vloer in het clubhuis. Er was enige controle, maar dit zou beter moeten gaan. Ze moest het preciezer maken. Met een knip in haar vingers sloot ze het portaal weer. Ze draaide zich om en zag dat Minsoo iets verder op stond. Waarschijnlijk had hij toegekeken. Ze liep naar hem toe en grinnikte. "Are you being a creepy handsome stalker now?" vroeg ze speels. Al was het niet echt de tijd voor plagerijen en daarom vertrokken ze met de rest van de kamp terug naar de school. Taeyang liep het clubhuis in en ging direct door naar Minsoo's kamer. Het was laat en ze was behoorlijk moe. Toch kon ze het niet laten om haar bovenkleding uit te doen, zodat ze naar haar ontblootte bovenlijf kon kijken in de spiegel. Een rode rechte lijn liep tussen haar borsten door met een linkse afwijking. Daar had ze het mes in zichzelf geduwd. Stil liet ze een vinger erover heen glijden, maar trok deze terug toen ze voelde dat het nog pijnlijk was. "Did you ever had to stab yourself as well?" vroeg ze zacht. "Or am I the only demon who once was a human?"


Reply

xMirima
Deleted user

Re: ORPG] Don't say a word while you dance with the devil...

from xMirima on 01/05/2019 09:36 PM

Minsoo keek even fronsend om naar Tae. ''It is not me they have to forgive, it is the Headmaster they need to forgive for breaking up their camp.'', glimlachte hij toch iets vermaakt. Hoe de man zich eruit ging redden, zou hem een worst wezen. Werkelijk. Of hij ze echt vrij gaf, een extra week vakantie in een latere periode of vrijstelling van bepaalde examens. Hij moest het zelf maar uitzoeken, maar er was in elk geval ook nog een hoop andere dingen om over na te denken. Onder andere dat het op zou vallen dat Minsoo zich ingaf met mensen waar hij normaal niet bij te vinden was. Eerste jaars in ogen van de normale mensen. En het was ook niet echt te verbergen dat Minji, Tae, veranderd was. Er was een goede kans dat de hele school in een oorlog getrokken zou worden die ze niet verborgen konden houden voor de normale ogen.
Hij keek zijn Queen na toen op haar spullen af ging, want die zou ze inderdaad mee terug willen hebben. Hijzelf had niets mee terug te nemen godzijdank, hij moest er niet aan denken om op kamp te gaan. Dit gaf hem echter ook even de ruimte om nog wat dingen op het hart te drukken bij de Headmaster en vooral om dingen te bespreken. Want de leerlingen waren zijn verantwoording, maar ergens ook die van Minsoo.
Het was enkel minuten later dat hij naar buiten was gestapt om Tae te zoeken en op haar te wachten. Hij sloeg zijn armen over elkaar, om ze voor zijn borst te vouwen en trok kort een wenkbrauw op. ''Haven't I always been a stalker when it comes down to you? Not Minji, you.'', vroeg hij zich af. Hij had in een ver verleden tijd in haar gestopt die hij in andere dingen had moeten besteden. Gewoon om maar vijf minuten met haar door te kunnen brengen.
In het clubhuis had hij kort toegekeken hoe iedereen zijn plek opgelucht op zocht. Hij had belooft ergens morgen het erover te hebben, maar het was nu laat en iedereen had zijn rust nodig. Senseo zou zijn hoofd voorlopig nog even niet laten zien, omdat er meer voor nodig was dan vanavond om iets bij de school te flikken. Stilletjes had hij de kamerdeur van zijn kamer dicht laten vallen en keek hij op bij de vraag van Tae. Het deed hem kort nadenken, maar hij schudde kort zijn hoofd.
''No, I haven't. And I don't know anyone personal except for you. But there are stories of Demons that were in the exact same spot as you, with the same decission to make at least. There are records in our libary, if you are interested.'', antwoordde hij op haar vraag terwijl hij naar haar toe was gestapt en haar met een hand op haar schouder omdraaide.
''You know you can heal this, right?'' vroeg hij zich af. ''Just focus on it and what you want to do with it, it is as simple as that.'', spoorde hij haar ergens misschien een beetje bemoedigend aan. Als ze met een liteken rond wou lopen, was dat ook prima voor hem. Maar het leek hem van niet.

e7f4e4c4a2a21a8fa9ced34b10a7a5df.jpg

Reply
First Page  |  «  |  1  ...  6  |  7  |  8  |  9

« Back to forum